Érettségizzen Nyáregyházán!

Érettségi?

Évek óta tervezi, hogy továbbtanul? Félbehagyta a gimnáziumot, szakközépiskolát? Nem tud segíteni gyermekének a tanulásban? Nincs munkahelye? Kevés a fizetése, mert nincs érettségije? Olyan iskolába jár, ahol feleslegesen magas követelmények elé állítják? Megváltozott családja anyagi helyzete és ezért dolgoznia kell? Elmúlt 16 éves?

Érettségizzen Nyáregyházán!

Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános Iskolának  2019. szeptemberétől már Nyáregyházán is van telephelye:


2723 Nyáregyháza, Nyáry Pál út 20.  (Iskola) – ahol, esti munkarendű 9. 10.  osztály indul.

Nem kell mást tennie, minthogy kitölt egy jelentkezési lapot, amely letölthető a http://kalvinjanosiskola.hu/ oldalról, illetve a Nyáregyházi Nyáry Pál Általános Iskola titkárságán személyesen átvehető.

A Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános Iskola   biztosít: diákigazolványt, iskolalátogatási igazolást a családi támogatás igényléséhez. Minden tanulót egyéni bánásmódban részesít, figyelembe veszi családi és munkahelyi kötelezettségeiket. Lehetőséget ad a tanulmányi idő lerövidítésére, egyéni tanulmányi rend kialakítására.

További felvilágosítás:

E-mail: kalvingimi@gmail.com

Telefon: 06/25-551-788 (iskolatitkár)

Személyesen vagy postai úton:
2400 Dunaújváros, Táncsics M. u. 1./a
E-mailben: kalvingimi@gmail.com

Érettségizzen? Igen!